13.04.2012

Sizce Tüm Bu Hazırlıklar Ne İçin ?


Sizce Tüm Bu Hazırlıklar Ne İçin ?

1.Köşe başındaki süpermarkete gidin, hiçbir şey satın almadan kasaya yönelin ve cebinizdeki bütün parayı kasiyere verin. Daha sonra yandaki eczaneye gidin, kredi kartınız ile ilaçlar alın.

2. Akşam saat 17.00 ile 22.00 arasında elinizde yaklaşık 4 kg'lık ağırlık taşıyarak sürekli evin içinde yürüyün. Saat 22.00'de ağırlığı yatağa bırakın, saati 24.00'e kurun ve yatın uyuyun. Saat tam 24.00'de kalkın 4 kg'lık ağırlığı tekrar elinize alın ve saat 01.00'a kadar evin içinde dolaşın. Ağırlığı tekrar yatağa koyun, saatin alarmını da 03.00'e kurun yatın.



Uyuyamayacağınız için tekrar kalkın ve bu kez elinizde ağırlık olmadan evin içinde dolanıp durun. Saat 02.45'de koltukta kendinizden geçin, 03.00'de çalan alarm ile fırlayın, 15 dk'lık uyku sersemliği ile yatağa yönelin ve ağırlığı alarak dolanın, bu arada yüksek sesle de şarkılar söyleyin.
Kendi kendinize konuşun. Saati 05.00'e kurun ve kendinizden geçerek bir süre daha uyuyun. Böylece toplam uyku miktarınız 45 dk. Kalkın, kahvaltıyı hazırlayın. Güler yüzlü olun ve bu dediklerimi 5 yıl boyunca her gece tekrarlayın.

3. Eve bir ahtapot getirin ve 5 yıl boyunca her sabah düzenli bir şekilde giydirmeye çalışın. Ayrıca ahtapotu bir çuvala hiçbir kolu dışarıda kalmayacak şekilde, en kısa zamanda sokmanın provasını yapın.

4. Bir kavun satın alın. Kavunun bir bölümüne küçük bir delik açın. Sonra kavunu uzunca bir iple duvardan aşağıya sallandırın. Kavunu iki yana sallayın. Kavun sağdan sola durmadan sallanırken, bir kaşık sıcak suyu alın ve durmadan sallanan kavunun üstünde daha önce açmış olduğunuz deliğe bir tek damla yere dökmeden sokmaya çalışın.

5. Ağzınızdan çıkan her cümleyi en az beş kere daha tekrarlayarak konuşmaya alışın. Bunu bir yaşam biçimi haline getirin.

6. Dışarıya çıkmak için giyinin. Banyonun kapısı önünde tam tamına yarım saat bekleyin. Aşağıya inin. Kapının önünde 5 dk bekleyin. Sonra tekrar eve dönün. Tekrar dışarıya çıkın. Evin önündeki yolda yürümeye başlayın. Çok ama çok yavaş yürüyün. Yürürken de yerde gördüğünüz her sigara izmaritini, çikleti, kirli kağıt ve mendili, karıncaları dikkatle ve uzun uzun seyredin. Aniden yeter artık senden çektiğim diye avazınız çıktığı kadar bağırın.
Eve geri dönün.

7. Süpermarkete gidin ve yanınıza da orta büyüklükte bir keçi alın. Süpermarkete girince keçiyi serbest bırakın. Daha sonra da keçinin içerde kırdığı, tahrip ettiği her şeyin parasını sorgusuz sualsiz ödeyin.

8. Evdeki koltukların üzerine tereyağı sürün. Perdelere de reçel bulaştırın. Mutfakta pişmekte olan bir adet balığı çalın ve onu misafir odasına bir yere saklayın. Balığın odada 5 ay kimse bulmadan kalmasını sağlayın. Evdeki yeni sulanmış çiçeklere elinizi sokun ve aldığınız
Çamurlar ile temiz duvarlar üzerine figürler yaratın.

Tamam mı? Tamamsa, bütün bunları yaptıysanız, artık çocuklu yaşama hazırsınız demektir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen