13.04.2012

Çocuğum Mühendis mi Olsun Futbolcu mu?


Çocuğum Mühendis mi Olsun Futbolcu mu?
Ebeveynlerin, çocukların gelecekleri

Mesleki yatkınlık ve yetenekler doğum haritasında görülebilir mi?

MESLEK SEÇİMİNDE ASTROLOJİ

ve meslek seçimleri konusunda duydukları endişe her geçen yıl daha da artıyor. Bazı anne ve babalar çocuklarına seçeceği meslek konusunda baskı uygularken, kimileri de bu seçimi onlara bırakırlar.

Meslek seçiminde önemli olan çocuğun yetenekli olduğu alanları belirleyip bu yolda ilerlemesini sağlamak olsa da çocukların mesleki yatkınlık ve yeteneklerinin keşfedilmesi zordur.



Günümüzde artık anne ve babalar bu durumu astrologlarla birlikte doğum haritasına bakarak çözebiliyor. Bu konuda Uzman Astrolog Su Karakuş, evebeynlere yardımcı olacak açıklamalarda bulunuyor.

MESLEKİ YATKINLIK VE YETENEKLER DOĞUM HARİTASINDA GÖRÜLEBİLİR Mİ?

“Horoskop( doğum haritası) kişilerin potansiyelleri, yaratıcı kaynakları, eğilimleri, yetenekleri, başarılı olacakları meslek seçimi hakkında pek çok veri sunar. Hatta parayla ilişkisini de anlatır. Parayı hangi yollardan kazanabileceği, tutumlu olup olmayacağı, eğitim yaşamında engellerle karşılaşıp karşılaşmayacağı da doğum haritasında açıkça görülebilir. Ancak bu veriler kesinlikle kader değil, yüksek olasılıklı öngörülerdir.

Çocuğunuzun doktor olmasını isteyebilirsiniz veya iyi bir müzisyen. Ama hangi dalda başarılı olacağını, aldıracağınız ısrarlı eğitime rağmen kariyer yapıp yapamayacağı belirsizdir.

Bunun yanı sıra Güneş burcu Ateş, Yükselen burcu Toprak ve Ay burcu Su gurubundan olan çocuğunuzun renkli ve hemen her alanda başarılı olacağı haritadaki diğer faktörlerde incelenerek söylenebilir.

Oysa kişisel horoskop da sağlık durumundan eğitim yaşantısına, arkadaş seçiminden ruh sağlığına, yeteneklerinden başarılarına kadar hemen her alanda işaretler vardır.

Çocuğunuzun geleceğine katkıda bulunmanız açısından sadece burcunu ve yükselen burcunu bilmek yeterli değildir. Evebeynler çocuğun kişisel doğum haritası hakkında da bilgi edinmelidirler.”

ÖĞRENİM YAŞAMINDA BAŞARILI OLACAK MI?

“Çocuğunuzun doğum haritasında Güneş burcu, Ay burcu ve Yükselen burcu üçlüsü genel karakteri hakkında bilgi verir. Doğum haritasındaki 3. ve 9. evler de ilköğrenim ve üniversite hayatının nasıl şekilleneceği hakkında öngörülerde bulunmamıza yardımcı olur. Çocuğun eğitim hayatındaki başarısızlığı, engelleri veya algıda güçlüğü Satürn getirir. Buna rağmen iyi disipline edilmiş, sorumluluk almayı öğrenmiş bir çocuk Satürn’le uyumlu çalışıp başarılı da olabilir. Eğitim alanında yerleşen Jüpiter birkaç konuda eğitim almayı sağlayabildiği gibi, yapacağı açılarla doğru orantılı olarak aşırı boş vermiş ve şımarık bir havada yaratabilir.”

KARİYER VE İŞ YAŞAMINDAKİ SEÇENEKLER NASIL BELİRLENİYOR?

Çocuğun doğum haritasında yükselen burç, yükselen burçlarda yer alan gezegenler 10. ev ile 6. ev de hangi konularda çalışırsa başarılı olacağı, eğilimleri ve yetenekleri hakkında çeşitli bilgiler sunmaktadır. Kariyer ve iş yaşamındaki seçenekler açısından doğum haritasındaki 10. ev ile 6. evde yer alan gezegenlerin önemi büyüktür. Örneğin yükselen burçta yer alan su grubu bir burca rağmen yine yükselen burçta yer alan Satürn toprakla ilişkili işlerde çalışma olanağı sunar. (emlakçılık, mühendislik, mimarlık, inşaatçılık, tarımcılık gibi)

Yengeç burcunun ağırlıkta olduğu 9. ev; aile, çocuklar, ev yönetimi konularında eğitim olanağı sağlarken yine Yengeç burcuyla devam eden 10. ev yöneticilik yerine yardımcı pozisyonda kalmayı tercih edecek bir yapıyı da getirir. Bu durumda çocuğunuza şirketinizin genel yönetimini bırakmanız onu başarısızlığa sevk etmeniz anlamına gelebilir.

Sanatla ilgili eğilimler Balık, İkizler, Terazi, Yengeç burçlarının ağırlıkta olduğu Yükselen burç, Ay burcu, 10. ev, 6. ev hatta 12. ev yönelimiyle oluşur.

Su sporlarında başarıyı Akrep, Balık ve Yengeç yükselen ile 10. ev veya 6. evde yerleşen su grupları ile Mars ve Koç, Yay burçları etkileri gerçekleştirir. Kumar ve şans oyunları için 5. ev etkisi, uyuşturucu eğilimleri için Balık, Neptün ve 12. ev ile ters konumda yerleşen burçlar incelenir.

TAVSİYELERİNİZ NELERDİR?

Dolayısıyla ailelerin veya çevrenin “çocuğum Koç burcu kesin sporcu olacak” gibi bir saptama yapması kişiye sadece hayal kırıklığı getirir. Ay burcu veya Yükselen burcu Koç olmak da başarılı bir profesyonel sporcu olmak için yeterli değildir. Eğer bu konuda detaylı bilgiler elde edilmek isteniyorsa Gezegenlerin konumları da incelenmelidir. Bu saptamalar mutlaka uzman bir astrolog tarafından yapılmalıdır. Çünkü doğum haritası kişinin hayatı için önemli şifrelerin bulunduğu mükemmel bir kaynaktır.

Uzman Astrolog Su Karakuş

alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen