12.02.2012

iPad 3'ten ilk fotoğraf ve fazlası...


iPad 3'ten ilk fotoğraf ve fazlası...
iPad 3 hakkında bugüne dek ortaya atılan en ciddi iddialar ve bir fotoğraf... Hepsi burada...,

Pad 3 hakkındaki dedikodular git gide daha isabetli hale geliyor. Şimdi de yeni tabletin dizaynı ve çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Üstelik, dedikodu çarkı döndükçe yeni fotoğraflar da onu takip ediyor. Yukarıda gördüğünüz fotoğraf, iddialara göre iPad 3'ün arka kapağından bir görüntü.

9to5Mac, fotoğraf hakkında yorumlarda bulundu. Yeni modelde kameranın geliştirileceğinden şüphemiz yok; kamera lensi alanı iPad 2'ye göre daha büyük. Genel olarak baktığımızda ise, Apple'ın iPhone 3GS'den 4'e geçişte yaptığı gibi belirgin bir dizayn değişikliği gözükmüyor.


Her zaman doğru bilgiler paylaşan AllThingsDigital blogu ise, iPad 3'ün Mart başlarında, CEBIT fuarı ile aynı zamanda tanıtılacağını iddia etti...

Yeni işlemci, Daha uzun çalışma süresi
Yeni birkaç teknik detay da var. iPad 3 daha hızlı bir işlemci ile gelecek, büyük ihtimalle 4 çekirdekli olacak. Grafik işlemcisinde gözle görülür bir gelişme olacak, eğer söylentiler doğruysa, görüntünün çözünürlüğü 2.048 x 1.536 piksel olacak. Ayrıca pil kapasitesi 6.500 mAh'den 14.000 mAh'e yükselecek. Bu pil sayesinde 12 saat aralıksız çalışma sağlanabilecek. Ve tabii ki iPhone 4S ile gelen sanal asistan Siri, iPad 3'te de tüm gücüyle kullanılabilir olacak.

http://www.chip.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen