25.10.2017

Ethtrade Limited Dolandırıcılık mı?


Aylık %15 ile %25 arasında pasif kazanç sağladığını iddaa eden btc ve ethereumun  kripto para ile para kazandığı yalanı ile insanları dolandırmak için kurulmuş bir saadet zincirdir.

Azerbaycan, Belarus, Ermenistan, Moldova, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan, Rusya ve Ukrayna Rusya, Ukrayna, Çin, HongKong da faaliyet göstermeye çalışmıştır. Bu ülkelerin hiç birinde yasal bir şirket profiline rastlanılmamıştır.

Ethtrade Limited gibi finansal aldatmaca ile dolandırıcılık yapan yapılar her geçen gün başka isim ve başka yalanlar ile yenileri çıkmaktadır.

Bu sistemlerin çıkmasını bekleyen kan emici bazı insanlar vardır. Sistemin dolandırıcılık olduğunu bilir ve işi zaten budur kendini bu sistemleri lideri yaparak ilk toplanan pastadan büyük pay almak için sıkı çalışma içerisine girerler sistem patlayana kadar onlar dolandırdıkları insanların parası ile zaten ihya olmuşlardır.


Unutmayın!
Bu dolandırılık yapıları son 3 yılda Ülkemizden 1 Milyar dolar civarında para kaçırdılar. Geride ne mi bıraktılar; Sadece Hüsran... Kandırılmış vatandaşlarımızın ve onların mağdur aileleri...

Slogandaki büyük yalana inanıp binlerce doları bu sistemlere kaptıran insanlarımız var.

Buda arkadaşını getir oda kazansın sloganı Yani en yakın sana güvenen insanları dolandırma isteğin artsın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen