3.10.2017

Batan Saadet Zincirleri örnek olsun

Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık haberi duymayalım! Yeni mağdurları görmeyelim. Yüzlerce kez deneniyor ve yine başarılı oluyorlar, lütfen bu konuda artık duyarlı olalım. Saadet Zinciri mantığındaki Ponzi Oyununu ile dolandırıcılık yöntemlerine kanmayın. Adı sanı ne olursa olsun kolay yoldan güven satarak kısa zamanda büyük kazanç vaadi var diyen sahtekarlara inanmayın.

UNUTMAYIN KULAĞINIZA KÜPE OLSUN!

- Bu sistemlere girip kendi dolandırıldıktan sonra başkalarını da dolandırmayı marifet sanan her hangi bir işe ya da beceriyi sahip olmayan zavallı aciz insanlar tarafından servis edilmektedir.

- Unutmayın! Size paranızla yattığınız yerden hiçbir şey yapmadan para kazanacağınızı söyleyen tiplerden den uzak durun bu bazen yakın bir arkadaşınız ya da güvendiğiniz biri de olabilir.

- Yok şöyle şirket! Yok böyle büyük şirket falan yalanlarına kanmayın! Falan markaya sponsor oluyor bak buda resmi diyen sahtekarlara çok dikkat edin.

- Sanal para alıp satıyor, Bu işi süper bilgisayarlar senin adına yapıyor üstün zekalı mühendis ekipleri senin için çalışıyor uzay teknoloji kullanılıyor yalanlarına kanmayın. Daha ileri gidip Mars' ta şube açmışlar uzaylıları analiz ediyor gibi çok komik yalanlar bile söyleyebilirler. :)

- Telefonunu açacaksın, bilgisayarını açacaksın bir tık yapacaksın işte bu kadar gelsin paralar diyen sahtekarlardan uzak durun. Bu tipler gözlerini kolay para hırsı bürümüş vampir gibidirler ne yapacaklarını tahmin bile edemezsiniz.

- En önemlisi güzel ve lüks mekanlarda toplantı düzenleyen ve seni bu toplantılarda keyifle ağırlayan yediren içiren rüya gibi organizasyonlar onlar için bir reklam gideri ve avını yakalamak için oluşturdukları muazzam ortamlardır. Dikkatli ol her şey göz boyamak için.

- En önemli parolamız gizliliktir diyen "bunlar her kesin yanında konuşulmaz yüz yüze anlatılması gereken mühim konulardır" diyenler korkun. Sizi bire bir daha fazla etkileyip tuzağa düşürmek için bir sürü yöntem bilirler.

- Örneklerinde gelişmiş ülkeleri gösterirler. Yok efendim Avrupa da  bu sistemden çok para kazanan insanlar var derler. Bunun aksine bu dolandırıcılık sistemlerini neredeyse hiç biri Avrupada barınamaz. Nedeni ise insanların eğitim seviyelerinin yüksek olması ve bu dolandırıcılık konusundaki farkındalıklarıdır.

- Kendi işinin patronu oluyorsun artık patron sensin çalış kazan kardeşim söylemleri ile sizi kandırmaya çalışırlar. Ortada dönen tek iş yeni kurbanları kandırmaktır.

- Yüzü gülen bir güruh tabi var; Sisteme ilk girenler sistem batmadan verdikleri paraları kurtarıp kar eden bir gurup... Tabi biraz vicdan taşıyorlar ve büyük hesap gününe inanıyorlarsa kendilerine bu dert zaten yeter...

- Şimdi bak sen üye oldun güzel de para kazanacaksın hemen en yakın arkadaşlarını da sisteme dahil et onlarda kazansın. Onlar gelip üye oldukça sende kazanacaksın kazan kazan diyerek size güvenen arkadaşlarınızı sisteme dahil etmeyi çok iyi bilirler.



- Bu dolandırılık yapıları son 3 yılda Ülkemizden 1 Milyar dolar civarında para kaçırdılar. Geride ne mi bıraktılar; Sadece Hüsran... Kandırılmış vatandaşlarımızın ve onların mağdur aileleri...

Batanlar...

Viconcept, Onecoin, Mega Holdings, Kairos, Questra, Spey, Cryp Trade Capital, Dream Towards,Coinspace, Flexkom, Wee Conomy, Epitelyum, MMM, İnfinity





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen