10.02.2012

Apple, iPad 3′ü mart ayında tanıtacak


Apple, iPad 3′ü mart ayında tanıtacak
iPad 3’e ait olduğu iddia edilen parçalar gündemi meşgul ederken Apple dedikoduları konusunda güvenilir bir kaynak olan All Things Digital, önemli bir iddia ortaya attı.
Güncelleme:10 Şubat 2012 10:32
İddialara göre Apple, mart ayının ilk haftasında iPad 3 etkinliğini düzenleyecek.

All Things Digital’in isimsiz kaynaklara dayandırdığı haberine göre Apple, şubat ayında herhangi bir etkinlik planlamıyor. Ancak mart ayının ilk haftasında bir etkinlik düşünülüyor. Oldukça büyük bir sahnede yapılması beklenen bu etkinlikte başrolün iPad 3’e ait olacağı belirtiliyor. Apple’ın şimdiden San Franscisco’daki Yerba Buena Center’da (iPad 2 de burada tanıtılmıştı) rezervasyon yaptırdığı da gelen bilgiler arasında.

iPad 3 mart ayının ilk haftasında tanıtılsa bile satışa sunulma tarihinin birkaç hafta sonra olabileceği söyleniyor. Yani Apple cihazı tanıtıp, birkaç hafta boyunca ön siparişleri toplayabilir.

Bunun yanında isimsiz kaynak, iPad 3 konusunda “Beklenilene yakın özelliklere sahip olacak” yorumunda bulunmuş. Bu da 2048 x 1536 piksel çözünürlüklü Retina ekran ve A6 işlemciyi doğrular nitelikte. Ancak henüz ismin iPad 3 olacağı kesinleşmiş değil.

Birçok önemli haber sitesinde de yer bulan bu iddianın gerçekliği birçok ortaya çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen