29.12.2012

iPhone 5'in büyük "kaybı!"



Amerikan finans dünyasının parlayan yıldızlarından Mark Cuban, çılgın yaşamıyla olduğu kadar, iPhone sevgisiyle de sık sık gündeme gelen bir isim. Ama şimdi iPhone 5 telefonunu bırakıp Windows Phone veya Android işletim sistemli telefonlar kullanmaya başladığını açıkladı.

Dallas Mavericks basketbol takımının da sahibi olan ve Shark Tank programında yer alan Cuban, Reddit üzerindeki bir AMA sohbetine katıldı. Apple ürünlerini çok beğendiğini, MacBook Air ve iPad kullandığını ve çok da memnun olduğunu belirten Cuban, aynı şeyleri iPhone 5 için söyleyemeyeceğini açıkladı; yeni çıkan Windows Phone 8 ve Android telefonların iPhone'u "fena benzettiğini" düşündüğünü de sözlerine ekledi. Her ne kadar açıkça model ismi belirtmemiş olsa da Cuban'ın kastettiği telefonların Nokia Lumia 920 ve Samsung Galaxy S3 olduğu kesin.

Mark Cuban, finans sektöründe elde ettiği başarılar ve beğenilen televizyon programı Shark Tank'de yer alması nedeniyle Amerika pazarında etkili bir isim. Nokia ve Samsung'un bu bedava reklamdan çok memnun kalacağına şüphe yok...
http://www.veteknoloji.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen