3.11.2012

17. Türkiye'de İnternet Konferansı Anadolu Üniversitesi'nde


17. Türkiye'de İnternet Konferansı Anadolu Üniversitesi'nde

İNETD'nin düzenlediği 17. İnternet Konferansı, bu yıl 7-9 Kasım tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenecek.

İnternet Teknolojileri Derneği'nin (İNETD) düzenlediği 17. İnternet Konferansı (İNET-TR), bu yıl 7-9 Kasım tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenecek. 1995'den beri her yıl ulusal boyutta düzenlenen İnternet Konferansı, Türkiye'de internetle ilgili grupları bir araya getirerek interneti tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, internet teknolojileri aracılığı ile toplumsal verimliliği artırmak amacıyla düzenleniyor.

17. konferans, bu yıl ilk defa Ankara, İstanbul ve İzmir'in dışında Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde yapılacak. İnternetin tüm yönleriyle tartışılacağı konferansta bu yıl “sosyal ağlar”, “yeni medya”, “internet ve demokrasi”, “internet yasakları”, “medya/bilgi okuryazarlığı”, ve “Fatih Projesi” konuları öne çıkacak. Konferansta bildirilerin yanında atölyeler, eğitim seminerleri ve paneller yer alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen