18.01.2023

Outlook otomatik tamamlama diğer adıyla önerilen kişileri dışarı aktarmanın yöntemi

MS-Outlook'un mesaj penceresine her e-posta adresi veya adı yazdığınızda, size otomatik olarak seçebileceğiniz bir kullanıcı listesi ve e-posta adresi sunar. Bu özellik 'Otomatik Tamamla' yada "Önerilen Kişiler" da olarak bilinir. Outlook bu e-posta listesini kullanıcı etkinliğine göre otomatik olarak oluşturur ve .NK2 uzantılı bir dosyaya kaydeder.

NK2Edit Programı ile Microsoft Outlook'un Otomatik Tamamlama dosyalarını düzenleme, dışarı aktarma, onarma gibi bir çok şeyi yapabilirsiniz. 

Programın Sistem Gereksinimleri

NK2Edit, Windows 2000'den başlayarak Windows 11'e kadar tüm Windows sürümlerinde çalışır. NK2Edit, Unicode tabanlı bir uygulamadır ve bu nedenle Windows 95/98/ME altında çalışamaz.

NK2Edit, Outlook 2003, Outlook 2007, Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016 ve Outlook 2019 için NK2 dosyalarını okuyabilir, yazabilir ve oluşturabilir.

Outlook olmadan çalışamayan "Adres Defterinden Kayıt Ekle" ve "Mesaj Deposuna Aktar" gibi Outlook profiline erişim gerektiren bazı özellikler dışında, NK2Edit'i çalıştırdığınız bilgisayarda Outlook kurulumu gerekli değildir. NK2Edit, uzak NK2 dosyasına okuma/yazma izniniz olduğu sürece ağınızdaki uzak bilgisayarlarda NK2 dosyalarını açmak, düzenlemek ve kaydetmek için de kullanılabilir.

Kişisel Lisans

NK2Edit'i kullanma lisansı, diğer NirSoft yardımcı programlarının çoğundan farklıdır:

NK2Edit'in temel sürümü (ticari lisans özellikleri olmadan), evinizde kişisel kullanım ve herhangi bir yardım/kar amacı gütmeyen kuruluşta kullanım için tamamen ücretsizdir.

Ticari Lisans

NK2Edit'i bir şirkette/iş organizasyonunda kullanmanız gerekiyorsa, NK2Edit yazılımını 14 gün boyunca özgürce deneyebilir ve değerlendirebilir ve yazılımın gerçekten beklediğiniz gibi çalıştığını doğrulayabilirsiniz.

14 günlük değerlendirmeden sonra kullanmaya devam etmeye karar verirseniz, NK2 dosyasını açmak veya düzenlemek için NK2Edit'in gerekli olduğu Outlook'lu iş istasyonlarının sayısına göre bir ticari lisans satın almanız gerekir.

Kaynak: https://www.nirsoft.net/utils/outlook_nk2_edit.html


1 yorum:

  1. Arayıpta bulamadığım bir programdı teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen