30.10.2019

RentAnyPc nedir? Burnuma kötü kokular geliyor

Güzel yurdumun güzel insanlarına batan saadet zincirleri örnek olmuyor. Çiflikbank, Kairos, Viconcept, Onecoin, Mega Holdings,  Questra, Spey, Cryp Trade Capital, Dream Towards,Coinspace, Flexkom, Wee Conomy, Epitelyum, MMM, İnfinity alfabenin bütün harflerini kullanarak değişik isimlerde her daim türemeye devam eden milletin ocağına incir ağacı diken kan emicilerden bir başka adla bir başka sistemle her an karşınıza çıkacaklardır lütfen artık dikkat edin. 

Bedava peynirin yalnızca fare kapanında olacağını hiçbir zaman unutmayın. Şimdilerde adını yeni duymaya başladığım RentAnyPc diye bir yapılanma var. Fakat bu sefer büyük bir gizlilik var. Para kazanç oranlarını, katılım paylarını görsel olarak gösteren ne bir doküman ne de bir görsel var ortada çünkü onlarda bunun farkındalar ne kadar çok bilgi verirlerse sistemin ömrü o kadar kısa oluyor ve daha pazar doygunluğuna ulaşamadan sistem patlıyor. Kendilerinin web sitelerinden sistemleri hakkında bilgi istedim umarım yakın zamanda dönerler ve bende yazıma bazı ilaveler yaparım. 



RentAnyPc ile alakalı İnternet üzerine izlediğim bir video da üç temel üzerinden kazanç sağlayacaklarını iddia ediyorlar;

1- Şirket bünyesindeki sözde profesyoneller sizin adınıza al-sat yaparak kazanç sağlayacaklar.
2- 7/24 gelir sağlayan bir Kripto Para Cüzdanları varmış.
3- Reklam hizmetleri

Şimdi bu üç temeli biraz sarsalım;

1- Sözde bu profesyoneller çok iyi al-sat yapıyor hem kendilerine hem şirketlerine para kazandırıyorlar ama hiç kayıp ettirmiyorlar tabi yerseniz! Bir şey al-sat yapmak için önce vermeniz lazım bunu da unutmamak lazım sokaktan geçen bir adam size bana 1000$ dolar ve bende sana her ay 250 $ vereceğim dese ne düşünürsünüz? Bunların ne farkı var ki?

2- Kripto para benim tabirimle dünyanın küresel ölçekte bir kumar oynama ihtiyacı vardı. Bu ihtiyaca yönelik olarak geliştirilmiş bir yapı. Ya da at yarışı gibi düşünün bu gün bu at iyi koşar kazanır tahmini gibi fakat balina olarak tabir edilen büyük oyuncular piyasadan sürekli keriz silkelemeye devam etmektedir. Hiçbir elektronik cüzdan 7/24 gelir sağlamaz büyük bir yalan.

3- Dijital dünyada reklam hizmetlerine para veren kuruluşlar bellidir. Gizli ve saklı değillerdir. Sizin bilgisayarınızda çalıştıracağınız bir uygulama ya da bir reklam izleme size yatırım sağlayacak şekilde para kazandırmaz büyük bir yalan. Ayrıca reklam hizmetlerini en iyi şekilde pazarlayarak para kazanıyoruz da sonra sizlere bunu dağıtıyoruz da ölme eşeğim ölme misali…

Lafı çok uzatmadan bu tür konularda yazdığım eski yazılarımı okumanızı ve sürekli gelir vaadinde bulunan dijital mecraları çok iyi araştırın ve kokusunun çıkmasını bekleyin. Evet bu sistemler birilerine para kazandıracak bu kesin ama kime, ne kadar, nasıl, ne zamana kadar sorularını iyi düşünün. Siz para kazanalım da her yol mubah diyenlerdenseniz evet belki bir miktar birilerinin alın terini çalabilirsiniz ama sizin de alın terinizin emeğinizin çalınacağını unutmayın. Bu arada bu tür sistemlerde gerçek kazananlar sistemi organize eden piramitin en üstündekilerdir. Şimdilik RentAnyPc hakkında yazdıklarım bir iddia olabilir. İzleyelim ve görelim ben gerekli uyarılarımı yaptığımı düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen