14.05.2018

SGK' bilgilendirme mesajları almak için yapılması gerekenler





Bildiğiniz gibi Aile Hekimi, İş Yeri Hekimi yada herhangi bir hastanede adınıza e-reçete kesildiğinde cep telefonunuza bilgilendirme sms' i gelmektedir. Gelen sms' te e-reçete kodu, katılım payı, ve farkı nı içeren toplam tutar bilgisi gözükmektedir.

Eğer siz bu sms bilgilendirmesini alamıyorsanız E-Devlet üzerinden "SGK Cep Telefonu Bilgisi Beyan" sayfasına giderek cep telefonunuzu kayıt ettiğiniz taktirde artık bilgilendirme mesajlarını alıyor olacaksınız.

SGK Kayıt Bilgilendirme Metni
Sosyal Güvenlik Kurumunda cep telefonu kaydı olanlara bazı projeler kapsamında SMS ile ücretsiz bilgilendirme yapılmaktadır.

Kurumun ücretsiz SMS hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız cep telefonunuzu kaydedebilirsiniz. Eğer kayıtlı cep telefonunuz varsa numaranızı güncelleyebilir veya silebilirsiniz.

Telefon numarasının doğru olması ve numara değişikliği durumunda yine bu sayfayı kullanarak numaranın güncellenmesi tamamen sizin sorumluluğunuzda olup, telefon numarasının yanlış olmasından kaynaklanan hiçbir maddi ve manevi zarardan kurumumuz kesinlikle sorumlu olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen