23.08.2017

iPhone Servis Fiyatlandırması

Türkiye'deki Apple onarım fiyatlandırması listesini açıklandı. İnsanların neden iphonelarını kılıfla kullanması gerektiğini gösteren tablo demek te yanlış olmaz sanırım. Tabloda diğer hasar olarak belirtilen kısım anladığım kadarıyla cihazın birebir değişiminde alınacak ücret fakat buradaki asıl önemli husus garanti süresinin yeniden başlamaması yani eski cihazının garanti süresi ne kadar kalmış ise değiştirilen cihazında o kadar garantisi oluyor.

iPhone onarımları burada gösterilen fiyatlar Apple tarafından gerçekleştirilen iPhone onarımları içindir. Fiyatlandırma ve koşullar diğer servis sağlayıcılarında farklılık gösterebilir. iPhone servisiniz garanti kapsamında veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamında olabilir. 

iPhone ekran onarımı fiyatlandırması

Aşağıdaki ekran onarımı fiyatları şu koşullarda geçerlidir:
Kazara oluşan hasar veya yanlış kullanım nedeniyle ekranınızı değiştirmeniz gerekirse; Kazara oluşan hasar, Apple garantisi 
kapsamında değilse; 
Ekranınız çalışmıyorsa ve iPhone'unuz Apple garantisi kapsamında veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamında değilse.
iPhone'unuzda ekran hasarının yanı sıra başka hasarlar da varsa "Diğer hasar" ücretine bakın.

Tüm fiyatlar Türk lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir. iPhone'unuzu değiştirmemiz gerekirse değiştirme işlemi, yeni bir ürünle veya yeni ürüne eş değer bir ürünle gerçekleştirilir. Nihai servis ücretini belirlemek için ürününüzü test ederiz. iPhone'unuzdaki sorun, kazara oluşan ciddi bir hasardan veya kötüye kullanımdan kaynaklanıyorsa servis sunulamayabilir.

Pil servisi
iPhone pilinizin servisi, garanti kapsamında veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamında olabilir. Aksi halde, aşağıda gösterilen garanti kapsamı dışında pil servisi ücretlerinden birini ödersiniz.






Diğer servisler;

iPhone'unuz için Ana Ekran düğmesi, arka kamera veya sıvı hasarı gibi başka konularda da onarıma ihtiyacınız olabilir. 

Sorunların tümü onarılabilir değildir. iPhone'unuzda kazara oluşan ağır bir hasar varsa veya iPhone'unuz yetkisiz değişiklikler nedeniyle çalışmıyorsa değiştirme ürünü satın almanız gerekebilir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen