3.09.2019

TEKNOFEST 2019 İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Başlıyor...

Geçtiğimiz yıl benimde ziyaret etme imkanı bulduğum festivale 550 binden fazla ziyaretçi katılmıştı. Dünyanın en büyük ikinci havacılık etkinliği olan bu teknoloji festivali için geri sayım başladı. Geçen yıl İstanbul Hava alınında olan, etkinlik bu yılda Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle 17-22 Eylül 2019 tarihlerinde Atatürk Havalimanında gerçekleştirilecek. Geçen yıl festivalde canlı izleme fırsatı bulduğumuz Solotürk ve Türk Yıldızları' nın nefes kesen görüntülerini çocuklarımla beraber izlemek ayrı bir keyifti. Çocuklarınızı mutlaka fuara götürmenizi tavsiye ederim.

Katılım için kaydınızı  hemen yaptırıp online olarak giriş biletinizi alabilirsiniz. 


Festival kapsamında 19 farklı kategoride düzenlenen Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları, Dünya Drone Kupası, Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi, Hackİstanbul 2019, Solo Türk ve Türk Yıldızları nefes kesen gösterileri, dikey rüzgar tüneli, havacılık gösterileri, atölye çalışmaları, sergiler, konserler ve sürpriz etkinler gerçekleştirilecek.


TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; Ocak 2017 tarihinde hayata geçen ve Türkiye’nin millî teknoloji hamlesini gerçekleştirmesi ve teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini temel hedefi olarak benimseyen Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye'nin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle düzenleniyor. 

Kaynaklar:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen