11.03.2010

TTNET' ten TV keyfi Tivibu yayında...

TTNET müşterilerinden Tivibu'ya yoğun ilgi... Tivibu'ya 1 Haftada
57 Bin Üye! İşte fiyatlar...

TTNET'in EVET vizyonu kapsamında hayata geçirdiği ilk servis olan ve televizyon ile sinemayı taşınabilir hale getiren "Tivibu" gördüğü yoğun ilgi sonucu 1 hafta gibi kısa bir sürede 57 bin üyeye ulaştı.

TTNET olarak, 2010 yılı itibariyle iletişim teknolojilerinin sembolü olan televizyon, internet ve cep telefonunu sahiplenerek müşterilerine iletişimin her alanında yenilikçi ürün ve servisler sunacaklarını belirten TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz; "EVET konseptimizin ilk ürünü olan Tivibu'nun kısa süre içerisinde gördüğü bu büyük ilgi bizler için bir tesadüf değil. Tivibu'ya bir hafta içerisinde 57 bin müşterimizin üye olması, bu yenilikçi servisin müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşıladığının en önemli göstergesi oldu. Yeni içeriklerle sürekli gelişecek Tivibu ayrıcalığını seçen tüm abonelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kişisel eğlencede zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldıran "Tivibu", 61 ayrı kanalı, Tekrar İzle, Durdur İzle özellikleriyle birlikte izleme fırsatı sunuyor. Ayrıca Seç İzle özelliği kapsamında yerli ve yabancı filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk, yaşam ve eğlence programları gibi farklı türde içeriğe ulaşma imkanı tanıyan Tivibu, sinema ve televizyonu zaman ve mekandan bağımsız hale getiriyor.

Tivibu, Nisan sonuna kadar ayda sadece 1 TL'*ye TTNET müşterilerinin hizmetine sunuluyor.
* Lansman kampanyası fiyatıdır. Ayrıca 30 Nisan'a kadar Tivibu üyesi olan TTNET müşterileri, 1 Mayıs'tan itibaren 31 Aralık'a kadar Standart Paket için 1 TL, Standart Plus Paket için ise yalnızca 4 TL ödeyecek.
** Standart Paket'in liste fiyatı 3 TL, Standart Plus Paketi'nin ise 8 TL'dir.
http://www.tivibu.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen