11.04.2017

Cryp Trade Capital Dolandırıcılığı


Yeni Nesil Saadet Zinciri Cryp Trade Capital binlerce kişinin parasının battığı Kairos Yöneticilerinin başında olduğu bu sistem yeni üye kazanmak için faaliyetlerini hızlandırdı. Bu şirketin merkezinin de İspanya’da olduğu biliniyor. Bu kan emici yaratıkların tekrar sahada olmasından anlamamız gereken şey batan ya da mağdur olan bu şirketin yöneticileri ya da üst düzeydekiler değil her daim bunlara inanmaya hazır olan bilgisiz insanlarımız olsa gerek bende bu ve buna benzer yazıları yazarak insanların biraz olsun bilinçlenmesi için elimden geleni yapacağım.

Beni ilk eleştirecekler bu sisteme parasını kaptırmış pişman olsa bile doğru olduğunu savunacak insanlar olacak. Şunu bilmelisiniz ki ben bu yazıları yazdığım için kimse bana para vermiyor kimse bana bir ödül vermiyor yani bir kazancım yok yalnızca dolandırılmamanız için sessiz kalmak yerine karınca misali bir şeyler yapmaya gayret gösteriyorum.

Şimdi bu sistemler temelde hep aynı mantık üzerine gitmektedir. Fakat virüs gibi mutasyona uğrayarak zorlu şartlara adapte olmak en büyük meziyetleri. Zorlu şart derken kastım ilk çıkan saadet zincirinde yaptıkları hataları bir sonrakinde yapmıyorlar yani sürekli gelişim gösteriyorlar. Felsefeleri insanları hissettirmeden daha sinsi nasıl dolandırabiliriz oluyor bu yaratıkların. Kusura bakmayın yaratık diyorum çünkü bu sistemi kuranların hepsi benim gözümde kan emici yaratıklardan farkları yok. 

Yazıcıyı okuyan arkadaşlarımdan ricam lütfen aşağıda linklerini verdiğim yazıları sıkılmadan okusunlar ve bu yeni nesil dolandırıcılık sistemlerinin her daim farklı isim ve farklı tekniklerde karşılarına çıkacaklarını unutmasınlar.

Birilerinin para kazanıyor olması bu sistemi legal yapmaz ya da bu sistemlerin kanunların kılıfına uydurularak legal gibi gözükmesi bu işin helal dairesinde olduğu anlamına da gelmez ki gerçek vicdan sahibi bir insan bunu anlamakta zorlanmaz.

Sizlere bu sistemleri anlatırken Dünyaca bilinen çok ünlü bir şirket birçok ünlü marka, kurum ya da kişiyle çalışıyor safsatalarına inanmayın, eğer o kadar büyüklerde bu yazıları İnternet'ten kaldırabilecek avukatları vardır lütfen önce bu yazıları kaldırmaları söyleyin. Karşı cevap olarak sakın demeyin ki madem bunlar dolandırıcı Devlet neden el atmıyor demeyin!  Devlet el atıyor da her zaman olduğu gibi biraz geç atıyor. Ve devletin bildiği halde yetişemediği birçok kanunsuzluklar ülkemizde bir şok yer birçok şekilde yapılıyor. Örneğin uyuşturucun her türlüsü yasak ama ilkokul çocukları bile bunu satın alabilecekler yerler maalesef bulabiliyorlar. İnsan eti satmak yasak ama Aksaray da taksim de daha birçok yerde rahatlıkla pazarlanıyor.

Daha önce yazdığım tüm yazılarda bu sistemlerin tüm kandırma yöntemlerini örneklerle açıkça anlattım. Bu sistemlerin tarihine kadar yazmaya çalıştım bu sebeple dir ki ön yargılarınızı bir kenara bırakın ve yazıları ve yazıların altındaki kaynak linklerini mutlaka okuyunuz.

Birileri size artık çağ bilgi çağı insanlar yeni sistemlerle bilgisayar başından birkaç tıklama ile yada bilgisayarını açık bırakarak yada birilerini sisteme dahil ederek para kazanılıyor derse şimdi dolandırıcılık serüvenin başladığını anlayın yeter. Evet devrimiz bilgi çağı ve bilmek en önemli şey günümüzde kimileri bilgiyi kullanarak uzaya gidiyor kimileri gelişmekte olan ülkelerden gelişmekte olan insanların parasını çalıyor ve bunu da ticaret diyerek sizleri kandırıyor. Bu sistemlerin başında olan insanlar kesinlikle zeki insanlar bunda hiç şüphe yok çünkü her defasında dolandırıcılık olduğunun anlaşılmaması için yeni taktikler geliştirerek sistemlerini güncelleyecek becerilere sahip insanlar. Peki, neden bu konuda çok hassaslar sebebi şu sistemin dolandırıcılık faaliyeti anlaşılmadan önce olabildiğince insana ulaşmak ve onların paralarını almak için. Sistem faaliyetleri son bulduğunda bu işlerden para kazanmış bir azınlık bu işlerden parasını kaybetmiş bir çoğunluk enkaz kalıyor sonunda.

NE DOLANDIRAN OLUN…
NE DE DOLANDIRILAN OLUN…


İletişim Bilgileri:
info@huseyindikmen.com
huseyinface
huseyindikmen
huseyindikmen
g+HuseyinDikmen
+90 212 909 04 96
(Sesli mesaj bırakabilirsiniz)
Hüseyin Dikmen 
ECDL, ANS, MCP, MCSA, MCSA+S, MCTS, MCITP
"Bilimin ışığı yarınlarınızı aydınlatsın"
Gerçekten gerekli değil ise bu sayfayı yazdırmayın. Ormanlarımız yok olmasın.

48 yorum:

  1. Pure Scam, not even a fake company in Spain does not help. The founder of fraud - http://profita.org/scammers/1235-financial-cryptocurrency-trading-pyramid-cryp-trade-capital-cryptrade.html

    YanıtlaSil
  2. Ben Bilgisayar bilgisine güvenen ve bilgisayar üzerine eğitimini tamamlamış bir bireyim. Elimdeki sermaye ile borsa ve dövizde işlemler yapıyorum , bazen kazanç bazen zarar ederek işlerimi yürütüyorum. Daha önce forex piyasası hakkında birşeyler öğrenip yatırım yapma düşüncem var iken riskli buldum ve denemedim. Bitcoin , altcoin al sat işlemleri üzerine araştırmalar yaparken hakkında yazı yazmış olduğunuz cryp trade firmasına denk geldim. Firmanın coin borsasında işlem yaptığı ve elde ettiği kar miktarını paylaştığını söyleniyor. Dedikleri gibi coin borsası bilen insanlar için büyük paralar kazandırabilecek bir borsa buna ben eminim. Cryp Trade firmasının Türkiye temsilcisi olan A7 grouptan bir arkadaşla telefonla görüştüm. Kendisi İstanbul’da oturuyormuş ve coin borsasında kendiside işlem yapıyormuş ama ilk 5000 usd ve sonra 10000 usd bu firmada yatırım yapmış , yüzyüze görüşünce bana detayları anlatacak. Arkadaşla telefon konuşmamızda gayet samimiydi ve güzel bilgiler verdi bana. (Nerede yaşadığını sorduğumda düşünerek Bahçeşehir demesi dışında pek şüphelenmedim). Ancak network sistemler bana hiçbir zaman güvenilir gelmedi. Ben yazınızı okuduktan sonra kararsızım , bu firmaya 10,000 ile 20,000 arası bir yatırım yapmak düşüncesindeyim. 1 sene boyunca aylık ödemeleri olacak ve günlük %0,99 kar vereceğini garanti ediyor. Garanti dediğim her zaman risk vardır ama ben o riski kendim almak isteyenlerdenim. Dolandırılıp elimdeki paradanda olmaktansa yada elimdeki paranın bu firma tarafından sermaye olarak kullanılıp ben amorti ettikten sonra sistem kar yapmaya geçtiğimde artık ödeme yapmayacaksa böyle bir sisteme girmenin hiçbir mantığı yok. Network sistemler güzel paralar kazanan insanların 3-5 dolar için üye toplamaya çalışması sebebiyle bence bir saçmalık. Madem para kazanıyorsun neden hala uğraşıyorsun bırak para gelsin. Yazımdanda anlayacağınız gibi kafam acayip karışık lütfen beni bu konuda aydınlatın.

    YanıtlaSil
  3. Alperen Bey Merhaba, Yorumunuz için teşekkür ederim.


    "CRYP TRADE" yazını yazmama neden olan haber Hürriyet' in yazısıdır. Yazının linki alt kısımda kaynak olarak verilmiştir. . Benim fikrim yazımda belirtiğim gibi "Şimdi bu sistemler temelde hep aynı mantık üzerine gitmektedir. Fakat virüs gibi mutasyona uğrayarak zorlu şartlara adapte olmak en büyük meziyetleri. Zorlu şart derken kastım ilk çıkan saadet zincirinde yaptıkları hataları bir sonrakinde yapmıyorlar yani sürekli gelişim gösteriyorlar. Felsefeleri insanları hissettirmeden daha sinsi nasıl dolandırabiliriz oluyor bu yaratıkların. Kusura bakmayın yaratık diyorum çünkü bu sistemi kuranların hepsi benim gözümde kan emici yaratıklardan farkları yok. " dolandırıcılık yöntemidir bulaşmamanızı tavsiye ediyorum. Bitcoin , altcoin al sat işlemleri yapmak istiyorsanız bunu aracısız kendiniz yapın daha mantıklı olacaktır.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atakan Bey Merhaba, Yorumunuz için teşekkür ederim, yorumunuzda "Cryp trade kur dengesine yerleştirdiği robotlar sayesinde senin yatırımını Otomatikleştiriyor" bunun bir aldatmaca olduğunu ve piramit modelini gizlemek için yapılmış bir kılıf olduğunu iddia ediyorum lütfen sizde biraz araştırın evet bir btc gerçeği var ama dediğiniz gibi otomatik sürekli kazanç ve alt üye mantığı ponzi oyunu olduğunu gösteriyor. Gelecekte dijital para kesin olacak sizde bu yönde yatırım yapmak istiyorsanız kendiniz btc alın dursun derim ben,

      Sil
    2. Merhaba arkadaşlar bizde mağduruz acaba içerde kalan parayı alan oldumu

      Sil
  5. Hüseyin yakın bir tanıdığım bu şirketin sistemine girdi. Benim girmem için de yoğun baskı yapıyor. 12 aylık dilimler halinde yatırım yapılıyor. 10 bin dolar için %27 altı için %17 veriyor. Odemelerde bir sıkıntı çıkmıyor. Ama bu faiz değil mi. Bir de kesinlikle Piramit sistemi var. Alttakiler usttekilere para ödüyorlar.işin açıkçası ödemi yu hiç geciktirmiyorlar. Ama yasal olduklarını düşünmüyorum.ayrıca faize de karşıyım . Az bir para karşılığı örneğin 35 bin TL (10 bin dolar) karşılığı 12 bin TL aylık getirisi var. Madem böyle neden herkes kredi çekip ya da varolan parası ile girmiyor . Bbisürü zengin çok para ile girip oturdukları yerden para kazananilirler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emek harcanmadan kolay para kazanma hevesi insanları ne hala sokuyor tahmin bile edemezsiniz. Yılların dostlukları bir anda bitip düşmanlığı dönebiliyor. Sizinde söylediğiniz gibi madem bu kadar para kazanmak kolay madem hiç bir finans kuruluşu bunlar kadar faiz veremiyor herkes bu işleri yapsın niye boşa çalışıyorlar ki çeksinler kredi versinler sisteme ödesin dursun saçma sapan bir yapı sizinde özetlediğiniz gibi...

      Sil
  6. Merhaba bende bu sisteme girmek isteyen biriyim suan antalyada 14 eylul 18 eylul arasi kongresi var cryp trase capital cornelia hotelde sisteme giren arkadasım 2 aylik almis oldugu bakiyeyo gosterdi 1. Ay 2.645.dolar 2. Ay 2710 dolar aldigini resmi belgeleriyle gosterdi para transferi adv cash diye bir sistemle tahsil etmisler bu sistemde magduriyet yasamis kimse varmi yada daha onceden olumsuzluk mantari titan vs gibi network sisteminde magduriyet yasandigi icinmi bu gorusler . Tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, öncelikle "30 Ağustos 2017 20:12" yorum yapan arkadaşın yorumunu okuyun cevabı zaten o vermiş. Bu sistemin mimarlarının daha önce kurduğu "kairos" mağduru bire bir tanıdığım insanlar var. Bu haberde Türkiye' nin saygın bir haber kuruluşu olan hürriyette yayınlanmıştır iddianın muhatabı da onlardır. Benim fikrimi sorarsanız elbette birileri kazanacak kimse kazanmasa olur mu? Sizin arkadaşınız olan vatandaş kazananlardan olabilir ama emin olan sizde kazanmak için önce en yakın arkadaşınızdan kazıklayarak para kazanmaya başlayacaksınız. Benden tavsiye çok dikkatli olun birilerinin kazanıyor olması herkesin kazandığı yada kazanacağı anlamına gelmez. Ayrıca helal yoldan mı yoksa haram yoldan mı kazandığınıza da bakmalısınız...

      Sil
    2. Kardeşim şirket şuan battı geçmiş olsunl

      Sil
    3. Kardeşim şirket şuan battı geçmiş olsunl

      Sil
    4. BİLGİNİZ NEREDEN SAĞLAM MI BİZİMDE YATIRIMIMIZ VAR O YÜZDEN SORUYORUM

      Sil
    5. BU BİGİYİ NEREDEN EDİNDİNİZ. BİZİMDE YATIRIMLARIMIZ VAR

      Sil
    6. bilgisi olan biri varsa lütfen paylaşsın yatırımlarımız var para çekemedik bu ay

      Sil
    7. Unknown nerden duydun şirket batmış açıklık getiresene

      Sil
  7. yaklaşık 3 aydır bu sistemin içindeyim paralar günlük olarak hesabınıza yatıyor ve her ayın 30 unda adv cash kartınıza aktarabikiyorsunuz 3 gün içinde hesabınıza yatıyor ve bankamatikten çekebiliyorsunuz dolar olarak paranızı. Öngörüm bu sistem şubat ayına kadar gideceği şubattan sonra para çekilebilirmi bilmiyorum ama şuanda bir sıkıntı yok... Yatırdığınız parayı ortalama 4 ayda çıkartıyorsunuz girecek arkadaşlara bilginize... Riske edebileceğiniz parayla girmeniz gerek böyle sistemlere en önemlisi de bu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüsrev Bey samimi yorumunuz için teşekkürler en azından sistemin kısa yada orta vadede çökeceğini ve faaliyetlerini durduracağını söyleyecek kadar cesaretli bir sistem üyesisiniz. Hatta bu sistemin sanki bir kumar yada bahis gibi düşünmememizi sağlayacak kadar da işin mantığını anlattınız yani kısaca bu sistem dolandırıcılık mıdır değil midir bilmem yatırdığınız parayı 4 ay da çıkartırsınız riske edecek paranız varsa girin yani ne olacağını kimse bilmiyor sisteme girip kaç kişi mağdur olur dolandırılır kaç kişi yatırdığı parayı kurtarır yada para kazanır onu kimse bilmezi hakkaniyet söylemişsiniz en azından. Genelde sisteme giren kişiler en yakınlarınından başlayarak yok sistem şöyle güzel böyle güvenli diye satmaya çalışıyorlar. Keşke biraz da üye alt üye yönetici gibi sistemin kavramlarından da bahsetseydiniz.

      Sil
  8. Hiçjimse bu tür sistemlere girmesin. Bu sene 4 firma battı. Kairos qustra spey cryp trade. Kredi çekip girerseniz yanarsınız

    YanıtlaSil
  9. cryp trade her ayın 30 unda ödeme yapıyordu bu ay yapmadı bir bilgisi olan varmı

    YanıtlaSil
  10. Hüseyin bey sizin söylediğiniz sözlere kesinlikle katılıyorum.fakat kripto para gerçeği var ortada vede kazandırıyor şimdi biraz elinize para geçince hemen döviz veya altın alıyorsunuz bende kripto para alıyorum haram ise zaten hepsi haram degilmi.şimdi bu kripto parayı bilgisayar mühendisliğimiz olmadığı için maalesef kendimiz yönetemiyoruz,onun için yatırımı kripto para olan bir firma ile çalışıyorsunuz bu da şu an cryp capital şirketi.aslında bu şirket avukatlar aracılığıyla yatırımcıyı koruyacak bir sistem olsa insanlar mağdur olmaz.burda herhangi bir sıkıntı yok sadece firmalar kârını yapınca kaçmayı düşünüyor sıkıntı burada yoksa kendisi kar ediyor sana ettiriyor sonra o şerefsizligi yapacakmış gibi hissediyor.şimdi siz bu sistem de para kazanınca istemezmisiniz bir yakınınızın para kazanmasını bunlar getirdigin kişinin parasını kesmiyor ki siz bir sigorta firmasında çalışınca sigorta yaptığınız dostunuzdan paramı alıyorsunuz hayır burada da firma benim için çalıştığınız için size komisyon veriyor.aslında kaçmayı bırakıp işe devam etseler daha fazla kazanacaklar.örnek vereyim,bir bitcoin 3200$ iken iki haftada 4400$ oldu yani sizin10000$ınıza 3.5 bitcoin aldı yani iki haftada 3600$ dolar kazandı size aylık 2970$ veriyor yani kazanıyor ama bu yaratıkların dediğiniz gibi şerefsiz lık olduğu için kaçıyorlar.inşallah bizim içimizden gerçek brokerlar çıkarda hem insanımız hemde memleketimiz kazanır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Bende sizin bazı söylediklerinize katılıyorum. Fakat kripto para ile mühendisler olanlar yada botlar ile %100 kazandırır demek yanlış olur. Ayrıca kripto para henüz tam güven kazanmış ve devletlerin kabul ettiği bir şey değil. İleride kesinlikle bir kripto para Devletler nezrinde kabul görecek ama o zamana kadar kripto para kullanılarak bir çok insan dolandırılacak. Örnek verdiğiniz 3200$ ile 4400$ ile sattığı ve ciddi kar ettiğini söylemişsiniz. Peki şöyle diyelim o zaman 4500$ iken kredi çekip 2900$ a düştüğünde ne kadar zarara uğradığını düşünün. Kripto Para diğer döviz birimleri gibi bir tutarlılığı yok çok sert düşüş ve çıkışlar yaşanabilir ve bir çok konudan etkilenebilirler. Para alıp satarak memleketimizin ve insanımızın kazanmasını temenni etmek ten ise insanımızı üretime, teknoloji geliştirmeye, tarıma, hayvancılığa yönlendirmek daha doğru olacaktır. Yetişecek yeni nesillerin üretken olması için çaba sarf etmek daha doğru olacaktır. Son olarak ta şunu söyleyelim kripto para değilde teknolojisi olan blockchain alt yapısını öğrenmek bu alanda teknoloji geliştirmek geleceğe yatırım olabilir Devletler ve dünya devi firmalar bu alanda çalışmalar yapmaktadır kripto para yerine blockchain teknolojisinin gelecek vaat ettiğini söylemektedirler.

      Sil
  11. Huseyin beye aynen katılıyorum. bu sistemler tamamen dolandırmak üzerine kurulmuş. iyi niyetli olarak yatırım yapıp kazanmak isterken, elinizdeki de gidiyor. önce kairosta, sonra questrada, ethtrade ve crypde kaybettim. bundan sonrada yatırrım yapmamaya karar verdim. tavsiyem para kaybetmek istemiyorsanız girmeyin. 5 ayda ana parayı kurtarıp kalanı riske atan arkadaslar başka yerde de onu kaybediyorlar. bunlar insanları salak yerine koyuyorlar. deneyimli biri olarak tavsiyemizi dinleyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ederim. Sizin gibi bu sistemleri kullanıp yanlışları tecrübe eden insanların yorumları çok önemli. Umarım Ülkemizde bu konudaki duyarlılık ve bilinç artar da artık barınamazlar...

      Sil
    2. Şadi Bey sesli mesajınızı aldım. Atlantik Global , Questra Holdings ile ilgili hürriyet nisan ayında haber yapmıştı. Bunun linki aşağıdadır. Bende kısa süre içinde bununla ilgili yazı yazamaya çalışacağım.

      http://www.hurriyet.com.tr/titan-paralari-simdi-de-afrikaya-akiyor-40422497

      Sil
    3. Crypde nasil kaybettin ödemeler hala devam ediyor

      Sil
    4. Crypde ödemeler devam ediyor yanlış bilgi vermeyelim lutfen

      Sil
  12. Hüseyin bey İspanya ya gidip şirketi gördünüz mü? Şirketin battığını kimden bilgi aldınız? Eğer böyle bir şey yoksa neden yatırım yapan insanların yatırımlarını kaybetmesine neden olacak yazılar yazıyorsunuz? Cevaplarsaniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Sanırım siz gidip görmüşsünüz! Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun siz gördüklerinizi anlatın o zaman. Ben Hürriyet Gazetesinin haberini kaynak olarak gösterdim. Ama siz hemen yalan haber dediniz siz yalan haber derken bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Asıl siz önce bu soruları cevaplayın. Siz paranızı bu sisteme kaptırdınız ama bu haberleri yapmayın daha ana paramızı çıkarmadık diyenlerden misiniz? Bu firma ne üretiyor ne satıyor siz bize açıklık getirin batmadığını bir ponzi oyunu olmadığı siz ispatlayın da bizde görelim.

      Sil
  13. Hüseyin bey ctc yi gidip İspanya da gördünüz mü yerini? Battığını kimden bilgi aldınız? Yazinizin kaynağı gazete ise gazeteler her gün yalan haber yapıyor nasıl bir kaynağa dayanıyor söyledikleriniz? Cevaplarsaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  14. Trade capital 1 ekim ödemesini yapmadı.

    YanıtlaSil
  15. Trade capital 1 ekim ödemesi yapılmadı.

    YanıtlaSil
  16. Capital trade ödemeleri 1 ekimden itibaren durdu mu

    YanıtlaSil
  17. Sayın R.akb bu ay para ödemesi bu güne kadar neden ödenmedi. siz İspanya'ya da gitmişsiniz. benim de bu şirkette yatırımın var. Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  18. arkadaşlar ctc batmadı ama avrupa ve türkiyeye ödeme yapmaıyor ve yatırımınızdan şimdiye kadar alduklarınızı çıkartıp verecekmiş geri. bir daha da ödeme yok. yani paralarınızı kullandı kullandı şimdi de kalanı al git diye aşağılıyorlar. geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım verir :) Ayrıca batmadı haberlerini çok duyduk eski batan titan zincirlerinden...

      Sil
    2. Sayın adsız, bu bilgileri şirketin yetkili'lerindenmi aldınız, yoksa duyummudur. Paylaşırmısınız. Teşekkürler.

      Sil
  19. Cryp Trade Capital her ay yüzde 30 kazandırıyor dediler. Ben de az kalsın bu sisteme para yatıracaktım. 1 ay önce Hüseyin Dikmen'in bu yazısını okudum ve sisteme para yatırmaktan vazgeçtim. 1 Ekim'de Cryp Trade kapandı. Para yatıranlar dolandırıldı. Hüseyin Dikmen sayesinde dolandırılmaktan kurtuldum. TEŞEKKÜRLER HÜSEYİN DİKMEN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu yazdığınız yorum benim bu hususta yazdığım onlarca yazının emeğin karşılığı olmuş ve beni ziyadesiyle mutlu etmiştir.

      Sil
  20. Cryp Trade Capital 5000$ yatırdım daha ilk taksidi alamadan günledi. iş arkadaşlarımın yönlendirmesiyle girdim, girdikten sonra araştırmaya başladım ki geçmiş olsun...avrupada ve türkiyede ödeme yapılmadığı diğer ülkelerde sorun olmadığı şirket tarafından söylensede ABD de meksikada bile ödemeler yapılmamış buralar avrupaya mı bağlı beyler... hayaller bitti rüya görmeyin artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte bir örnek daha. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
    2. Biri batmadı diyor, tabiki batmadı bizim gibi krizler tonla para saydı adamlara. semayeleri bir büro,ismakinası vs. hiçbir şeyleri yok ceketlerini aldılar ve bürodan çıktılar...İspanyada ki büroyu kapatmışlar neredeler kimse bilmiyor şirketin 12.10.2017 tarihinde attığı mail de paranızı ödeyeceğiz haberinde başka bilgi sahibi olan varsa buyursun yazsın. Kimseye asılsız bilgi vermeyin, duydum ki,falan filanla olmaz. Türkiye whatshape grubu veya Türkiye cryp grubu bile bilmiyor siz nereden bileceksiniz.

      Sil
    3. Vaybe... Türkiye whatsapp grubu veya Türkiye cryp grubu bilmiyormuş. Sanki Türkiye Merkez Bankası... Kim kurmuş bu gurupları acaba lütfen komik olmayın...

      Sil
  21. Batan parasını kurtaran var mı turkiyede muhatap olacak kimse varmı bir arkadaşım 55 bin yatırmış mağdur olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bizde 15 000 $yatırmıştık ve ödemeleri alamadık acaba bilgisi olan varmı

      Sil
    2. Geçmiş olsun bir sonuç yada bilgi çıkmadı. Geçmiş olsun. Bedava peynir fare kapanında olur bunu unutmamak lazım.

      Sil

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler...
Hüseyin Dikmen